Het zicht is na een jaar en 3 behandelingen nu perfect!

Door Cynthia Simmelink op 11 mei 2014

In 2013 heb ik de stap gezet om mijn ogen te laten laseren bij Care Vision. Het vooronderzoek vond plaats in Eindhoven. Ik werd goed geholpen en alles is mij duidelijk uitgelegd door de oogarts. De Lasik behandeling leek het meest geschikt. Een paar weken later kon ik al behandeld worden in Amsterdam.

De behandeldag verliep rustig en ontspannen. Het personeel is spontaan en stelt je op je gemak. De behandeling zelf was iets vervelend door de oogdruk voor het flapje, maar verder is het goed te doen en is het zo voorbij.

De volgende dag bleek mijn zicht voor 1 oog perfect te zijn, maar mijn andere oog bleef achter. Na 3 maanden is gebleken dat ik een herbehandeling nodig had voor mijn ene oog. Dit zou gedaan worden door middel van de flaplift.

De flaplift kon op de behandeldag niet door gaan. De oogarts zag tijdens het open leggen dat er een litteken op het flapje is ontstaan en vond het te riskant om de behandeling voort te zetten.

Een maand geleden heb ik voor mijn slechte oog de Lasek behandeling gehad. Dit is mij 100% meegevallen. De pijn nadien was goed te doen, maar het zicht is de eerste week erg beperkt. Dit klaarde gelukkig al gauw op!

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. De arts heeft mij altijd goed de controles uitgevoerd en het herstel gevolgd. Ik kreeg hierbij een zeer persoonlijk gevoel, wat mij op mijn gemak stelde.

Het zicht is na een jaar en 3 behandelingen nu perfect! Ik raad het iedereen aan!