Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het zicht zonder bril is geweldig

Door Huub Metzemakers op 20 augustus 2012

Even een reactie vanuit Limburg. Na een aantal jaren geleden al een vooronderzoek in het Limburgse te hebben gehad dat niet naar tevredenheid was, is het toch in mijn hoofd blijven malen. Dus het medium internet geraadpleegd en toen kwam ik plotsklaps uit op de site van Inter-Vision in Amsterdam.

Na deze zorgvuldig bestudeerd te hebben, kreeg ik meteen een goed gevoel. Dus meteen een afspraak gemaakt en in de zelfde week op ZONDAG kon ik terecht voor een vooronderzoek. De resultaten van dit vooronderzoek werden in Istanbul beoordeeld en het licht werd op groen gezet.

Drie weken later ben ik behandeld in Istanbul, in een woord SUPER, zowel de begeleiding door jou, Johan, maar ook de vlucht, het hotel en zeker het team van de afdeling oogchirurgie in Istanbul verdienen een pluim.

De nazorg is in Amsterdam verzorgd en na twee controles is alles OK.

Het zicht zonder bril is geweldig en de behandeling is zeker een aanrader voor eenieder.

Roermond,

Huub Metzemakers