Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Hoezo een prijs gewonnen?

Door Y. Buisman op 19 mei 2010

Laatst werd ik gebeld door een callcenter namens Ooglaser.nu. Zij deelde mij mee dat ik een prijs gewonnen had voor een korting op een ooglaserbehandeling van  1000 euro plus een gratis vooronderzoek en of ik een vooronderzoek wilde boeken. Dit overviel mij natuurlijk en ik vroeg waar Ooglaser.nu gevestigd was. Dit was in Rotterdam.

Daar Rotterdam voor mij erg ver weg is en controles daar ook moeten plaatsvinden zei ik er nog eens over na te willen denken. Er werd mij toen verteld dat ik ook in Amsterdam behandeld zou kunnen worden. Na enig doorvragen bleek dat bij International Vision Centers te kunnen. Ik wilde er eerst nog maar eens rustig over na denken. Tevens vroeg ik wat een behandeling mij met de gewonnen prijs dan zou kosten. Voor een totaalbedrag van 2698 euro zou ik mij dan kunnen laten behandelen.

Toch een vooronderzoek geboekt. Je krijgt een bevestiging van de prijs van MCRK per mail. MCRK wie is dat nu weer dacht ik. Dus maar even googelen. Ooglasernu, MCRK, Ooglaserselect en Eyedo allemaal hebben ze hetzelfde adres in Rotterdam, hoe kan dit, vreemd allemaal.

Ik heb het vooronderzoek gelijk maar weer afgezegd want ik vertrouwde het niet helemaal. Bij wie kun je terecht als er iets mocht zijn?

Daar ik al jaren bezig ben en steeds twijfel of ik wel of niet een behandeling wil laten doen besloot ik maar eens te kijken op de website van International Vision Centers te Amsterdam. Wat schets mijn verbazing, daar kost een ooglaserbehandeling FemtoSecond Lasik veel minder dan met korting van de gewonnen prijs bij Ooglaser.nu voor eenzelfde behandeling, namelijk 1999 euro. Hier komt nog wel 95 euro vooronderzoek/ medisch onderzoekskosten bij.

Ik heb contact opgenomen met International Vision Centers en een afspraak gemaakt voor een vooronderzoek om vast te laten stellen of mijn ogen geschikt zijn voor deze behandeling. Zijn je ogen geschikt dan betaal je 95 euro, ben je niet geschikt dan betaal je niets. Dit leek mij een prima deal.

De uitleg bij het vooronderzoek was zo duidelijk en ik wist precies wat mij te wachten zou staan. Mijn ogen bleken geschikt voor de FemtoSecond Lasik behandeling. Ze hebben ook nog een andere behandeling met PTA die is iets duurder maar voor mijn ogen zou deze behandeling niets extra"s toevoegen daar mijn ogen vrij "normaal" waren.

Er toch nog even over nagedacht te hebben besloot ik voor een behandeling te gaan bij International Vision Centers. Ik werd tijdens de behandeling zo goed begeleid dat ik het nauwelijks door had dat de behandeling al achter de rug was. Men stelt je enorm op je gemak en er hangt een heel ontspannen sfeer. Iedereen weet precies wat hem te doen staat.

Wel een paar uur last van je ogen na de behandeling maar dit was ook gezegd. "s Avonds kon ik al weer tv kijken, vreemd hoor zo zonder bril of lenzen.

De volgende dag op de controle had ik al weer een gezichtsvermogen van 100%. Super gewoon! Echt ik kan het iedereen aanraden. Zijn je ogen geschikt voor de duurdere methode ook dan ben je nog voordeliger uit dan met de gewonnen prijs.

Dus wie heeft er nu een prijs gewonnen?