Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Hulde aan de medewerkers van Eye Q Vision!

Door Arie Box op 26 september 2007
Na vele teleurstellingen door andere oogklinieken ben ik in contact gekomen met de oogkliniek Eye Q Vision. Wat mij direct opviel is dat het hier gaat om een medische instelling, dokter Versteeg vertelde mij zeer duidelijk wat de behandeling inhield en wat de eventuele gevolgen kunnen zijn. Geen verkooppraatjes maar duidelijkheid en zijn visie als dokter en niet als verkoper. Helaas heb ik dit bij andere `oogklinieken` anders moeten ervaren.
Inmiddels is het drie weken geleden dat ik de behandeling ben ondergaan. Het zicht is zeer goed, zowel ver als dichtbij 100%. Ook leuk dat ik met me zoon kan spelen zonder dat me bril van me hoofd word geplukt!
Ik wil bij deze dan ook alle medewerkers hartelijk bedanken!