Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Hyvers ooglaseren ook

Door Erik Cornelissen op 13 maart 2009
Ik kreeg via hyves een vraag over ooglaseren en wil deze ervaring gelijk op internet zetten 

Vraag:
"Heey die Erik, Jij hebt destijds je ogen laten laseren. En eigenlijk wil ik het ook al heel lang maar het is zo duur. Hoe,waar en hoe duur was het toen jij het hebt gedaan? en je had toch ook iets met verzekering gedaan ofzo? Zou het fijn vinden als je mij jou ervaring geeft en antwoorden op mijn vraagjes zodat ik me verder kan orienteren. Groetjes Sanne;-) "
 
Antwoord:
Hoi Sanne Ik heb eind 2007 laten laseren. Bij eyeqvision.nl Dit kostte toen 450 per oog. excl. het vooronderzoek van 85 euro. Samen 985 euro. Ik heb eerst bij menzis het duurste pakket genomen, want in dit pakket zat ooglaseren tot 1000 euro Menzis heeft het toen dus helemaal betaald. De eerste maanden van dat jaar had ik maandlenzen die je dus maar 1 keer per maand wisselt, ook die heeft menzis toen voor het grootste gedeelte betaald. Dat was het financiele gedeelte.

Ik ben lang aan het zoeken geweest naar ooglaseren,ervaringen van anderen aangehoord en op internet gekeken.

Uiteindelijk kwam ik uit bij eyeqvision, omdat die me het beste leek.

Ik had in November 2006 bedacht dat ik zou laten ooglaseren, maar omdat ik toch erg huiverig was om in mijn ogen te laten laseren, heb ik het bellen uitgesteld tot oktober, toen dacht ik ik heb die premie betaald aan menzis en het moet er toch maar van komen.

De ingreep stelde niets voor, ik was er heel bang voor:dat het evt. fout zou gaan of zo, maar het duurde plm. 20 seconden en klaar. Ik heb daarna nog enkele dagen last gehad van mijn ogen, maar niet heel erg. Ik heb een week niet zo scherp gezien, maar dat werd langzamerhand beter. Achteraf kan ik me niets beters voorstellen, ik zie nu gewoon perfect, en zonder bril of lenzen, dus met zwemmen en zo hoef ik niet na te denken, ook geen last van regendruppels op mijn bril enz.

Grtz. erik