Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Iedereen voelde zich goed

Door Ellen op 21 september 2010

Zondag vertrokken naar Istanbul met een vrij kleine groep van 6 mensen met Johan, die alles tot in de puntjes geregeld had. Hij stond ons op te wachten op Schiphol met de tickets en zorgde ervoor dat al het vervoer goed geregeld was in Istanbul . Het hotel was luxe met tv, koelkast, airco en goede bedden zodat ik al meteen een vakantiegevoel had. ‘S avonds lekker uit eten geweest met de groep en daarna lekker slapen.

De volgende morgen heerlijk ontbeten met verse broodjes en een uitgebreid buffet. Daarna met een busje naar het ziekenhuis voor de 3de controle van de ogen. Daarna wachten tot je aan de beurt was voor de laserbehandeling. In het ziekenhuis kreeg je water, thee en koffie terwijl je wachtte. Nadat je in je ziekenhuisoutfit werd gehesen kwam dan de behandeling die heel kort duurde,niet pijnlijk was, maar alleen wat branderige ogen opleverde. Johan vertelde steeds wat er ging gebeuren, dus je kon er lekker ontspannen liggen.

Nadat het laseren klaar was had ik rode ogen die behoorlijk traande, maar niet iedereen had daar last van, zodat degene die niet veel traanden de anderen hielpen met hun ogen te druppelen. Daarna naar het hotel terug en lekker rusten, slapen en druppelen en om 6 uur ‘s avonds was iedereen in staat om met redelijk zicht lekker uit eten te gaan.

De volgende dag weer terug naar het ziekenhuis voor een nacontrole. Iedereen voelde zich goed en behalve wat rode ogen was het zicht al prima. Na de controle lekker geshopt met de groep en zowel ‘s middags als ‘s avonds lekker gegeten en nog wat in de zon/schaduw gezeten op het dak van het hotel . De volgende dag moesten we helaas al weer vertrekken uit Istanbul.

Na ongeveer 3 dagen waren mijn ogen weer helemaal zoals ze er voor de laserbehandeling uitzagen en mijn zicht was ook elke dag vooruit gegaan zodat ik goed kon zien.

Conclusie: ik zou iedereen Inter-vision aanraden. Voor vragen kan je me mailen: ellenjoop8@hotmail.com