Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik ben blij dat ik de behandeling heb aangedurfd

Door Henny Sinnema op 1 februari 2013

Begin november 2012 reisde ik per trein naar Hoofddorp. Het was een spannende dag, want mijn ogen werden in de middag gelaserd. Aan dat besluit is een lang traject vooraf gegaan. In een notendop: Vanaf mijn 18e ben ik lenzen gaan dragen, nadat ik vanaf peuterleeftijd een bril had gedragen. Jaren en jaren ging dat goed, totdat het lezen na mijn 40ste levensjaar slechter ging. Toen besloot ik over te gaan op multifocale lenzen. Het zicht was goed, echter de lezen gingen steeds meer irriteren met schade aan het hoornvlies als gevolg. Na deze ervaring was ik klaar met de lenzen. Omdat ik veel sport was een bril geen optie voor mij. Ooglaseren kwam in beeld. Ik vond dit traject reuze spannend.

Ik maakte een afspraak met Vision Ooglaseren en dankzij de goede, eerlijke informatie besloot ik, met rechts meer dan +4 en links bijna +6 en een lui oog, over te gaan tot behandeling. De oogarts maakte het me kort voor de behandeling niet makkelijk, omdat hij naast ooglaseren de mogelijkheid tot lensimplantaat voorlegde. Na overleg met het thuisfront weloverwogen besloten de ogen te laten laseren.

Ik vond de behandeling reuze spannend, ik wist wat ik had en niet wat ik terug zou krijgen. En moet je me nu zien, ik typ deze ervaring zonder bril en ook ver af zie ik goed. Het zicht is nog wat wisselend en af en toe maak ik bij het lezen gebruik van een leesbril +1, daarover was ik door Vision Ooglaseren al geïnformeerd.

Over de wachttijd op de behandeldag kan Vision duidelijker zijn. Vision kiest er namelijk voor om in een behandelblok van 4 klanten te werken, waardoor je op elkaar moet wachten. Deze methode is niet alleen effici├źnt voor de behandelaren, maar heeft ook voordelen voor de klant. Ik vond het prettig om voor en na de behandeling mijn ervaring met de anderen te delen.

Ik zou zeggen, maak meer reclame voor deze aanpak. Samenvattend ben ik zeer tevreden en ben ik blij dat ik de behandeling heb aangedurfd en deze door Vision Ooglaseren heb laten uitvoeren.

Ik zou zeggen maak een afspraak en ervaar het zelf.