Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik ben daar altijd correct behandeld

Door M.A. van Elk op 21 september 2010
Na twee C.K. behandelingen (i.v.m. leesproblemen) te hebben ondergaan door dr. Versteeg in Eye-Q-Vision, heb ik na overleg met hem besloten tot een laserbehandeling. Deze behandeling maakt dat je weer kunt en verafzien.

De reden dat ik koos voor lasercorrectie was dat bij de CK behandelingen mijn oog zich steeds weer corrigeerde nar zijn oude vorm en dus de CK behandeling teniet deed. Dr. Versteeg had mij na het eerste vooronderzoek verteld dat de mogelijkheid bestond dat het oog weer zijn "oude vorm" zou aannemen. Goed na twee CK behandelingen heeft hij dus gekeken naar een laserbehandeling.

Ik kan niet anders zeggen dat hij (na een vervolgonderzoek) uitvoerig gesproken heeft over de voor en nadelen van deze behandeling. Ook hier werden de voor en nadelen benoemd. Ik had ook alleen voor de leesoptie kunnen kiezen maar dat deed ik niet. Wel was het zo dat het lezen mijn primaire doelstelling was.

Na vervolgonderzoek en voorlichting door dr. Versteeg werd de behandeling februari 2010 uitgevoerd in Amstelveen. Na twee dagen wat last gehad te hebben kon ik redelijk tot goed lezen. Een paar dagen later kon ik alles weer lezen. Om een voorbeeld te geven op een rolmaat kan ik de
millimeterstreepjes weer zien. Alleen het verafzien is nog niet zoals het zijn moet dat heeft te maken met mijn oogas o.i.d. Daar moet nog verder naar gekeken worden. Overigens zie ik met mijn twee ogen prima veraf hoor.

De nacontroles waren goed, kort en bondig wat ik graag heb, en er werd daarbij ook voldoende ruimte om vragen te stellen. Doordat ik een verzekering had afgesloten heb ik niet nog een keer voor de behandeling hoeven te betalen.

Mijn ervaring met dr. Versteeg en Eye-Q-Vision zijn zeker positief en ik herken mij zeker niet in de termen van “horrordokter”. Ik ben daar altijd correct behandeld zowel tijdens de onderzoeken en de behandelingen. Ook als ik kijk naar de prijs kwaliteitsverhouding scoren zij zeker hoog
bij mij.

Mochten er fouten gemaakt zijn, wat natuurlijk mogelijk is bij elke uitgevoerde werkzaamheid, dan hoop ik dat dit leermomenten zijn, die meegenomen worden om een nog betere kwaliteit te leveren.

Ik hoop dan ook dat dr. Versteeg zijn werkzaamheden binnen Eye-Q-Vision binnenkort weer oppakt en weer over gaat tot behandeling.