Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik ben dolgelukkig dat ik van mijn bril af ben

Door Nicole Caelen op 31 mei 2014
Na lang twijfelen heb ik een afspraak gemaakt bij een ooglaserkliniek. Hier werd ik na 4 mnd wachten afgezegd en moest ik een nieuwe afspraak maken. Tevens werd mij verteld dat ik "toch wel niet in aanmerking zou komen". Ik heb toen contact opgenomen met de kliniek van Dr. Nijs en dit is het beste geweest wat ik ooit had kunnen doen. Binnen 1 week kon ik al terecht!!!

Het vooronderzoek stelde niet veel voor, net als bij je eigen oogarts. Dr. Nijs kwam als een doodgewone man over die zich alle tijd voor je nam, je op je gemak stelt en je uitvoerig uitleg en informatie geeft. De afspraak werd gemaakt.

Na 2 mnd wachten was het dan eindelijk zover! We werden verwacht in Paal. Lang wachten hoefde ik niet, alles liep op schema. Het ging er allemaal uiterst steriel aan toe, gelijk aan een ziekenhuis. De behandeling zelf was volledig pijnloos. Dr. Nijs sprak mij geruststellend toe. Telde af totdat het voorbij was. Meteen na de behandeling was ik verbaasd dat ik zonder bril, door een waas weliswaar, het gezicht kon zien van de persoon tegenover mij.

Ik heb van de hele behandeling geen napijn gehad. De avond van de behandeling ging ik met mijn honden uit en vielen mij wel meteen de halo"s op rond de lantaarnpalen. Deze waren erger dan verwacht maar trok al heel snel grotendeels weg.

Helaas bleek al snel dat ik, mede door een oogbeschadiging, bijgelaserd moest worden. Er werd spoed achter gezet zodat ik nog vóór de kerst opnieuw gelaserd kon worden.

Ook deze keer verliep alles heel goed. Geen pijn gehad van de behandeling zelf, wel wat pijn aan mijn ogen na de behandeling maar de pijnstillende oogdruppels deden hun werk.

Het zicht na de behandeling is iets meer dan 100% terwijl dit met bril 80-85% was. Ik ben dan ook dolgelukkig dat ik van mijn bril af ben. Geen beslagen glazen meer, regendruppels die het zicht ernstig beperken, knellende of afzakkende bril, vlekken op je glazen, op de tast zoeken naar je bril enz enz. Nu kan ik meteen de dag beginnen!

De kliniek van Dr. Nijs kan ik alleen maar vol lof toespreken. Hier weten ze nog wat klantvriendelijk zijn is. Ook nádat er betaalt is blijven ze zeer klantvriendelijk. Sterker nog, ze gingen veel verder dan van hun verwacht zou mogen worden; ik werd door Dr. Nijs eigenhandig uit mijn rolstoel getilt en op de behandeltafel/stoel gezet. Ook hielpen ze mij weer in de auto. Beter had ik het niet kunnen treffen!!! Lof alom!!!

Gr. Nicole