Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik ben er helemaal blij mee

Door Rinske Kersten op 15 mei 2012

Ik heb mijn ogen een paar maanden geleden laten laseren en ik heb er geen moment spijt van gehad.

Na het intakegesprek was ik er 100% zeker van dat ik het ging doen. Op de dag van het laseren was ik gelukkig niet zenuwachtig alleen wat gezonde spanning. Toen ik aan kwam bij de kliniek werden er eerst nog wat tests gedaan voor de zekerheid. Daarna kreeg ik verdovende druppels in ogen en werd ik meegenomen samen met 2 andere mensen die ook hun ogen lieten laseren.

De eerste stap was het losmaken van het "flapje". Ik voelde wat druk op mijn ogen maar pijn deed het niet. ze vertelde ook precies wat ze gingen doen. Er waren ook veel mensen in die ruimte. Ook iemand die je hand vasthoudt gedurende de hele ingreep om je gerust te stellen.

Daarna werd ik weer teruggebracht naar een kamer waar ik even moest wachten. Ik zag wel heel wazig! Ik kreeg nog wat druppels en toen werden ze werkelijk gelaserd. Ik voelde dat er iets gebeurde met mijn ogen maar het deed geen pijn.

Binnen 20 minuten waren beide ogen gelaserd en mocht ik naar huis. Ik heb toen een paar uur erg veel last gehad van mijn  ogen. Tranen en een brandend gevoel.

Na een paar uur was het over en zat ik voor de televisie. Ik zag direct al erg goed.

Wel wat wazig eerste paar dagen maar ik had mijn bril niet meer nodig. Ik had -1,75 aan beide ogen en nu is 1 oog helemaal goed en 1 oog minder dan "n kwart.

Kortom: Ik ben er helemaal blij mee dat ik het heb gedaan!