Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik ben helemaal tevreden met mijn behandeling

Door Mohammed el Fizazi op 27 november 2009

Op 19 Oktober 2009 ben ik in amsterdam door Chirug Erik de Koning behandeld. Ik heb de Lasik intralase wavefront gehad.

Ik ben super tevreden en de service en nazorg door optical express heb ik zeer positief ervaren.

Mijn behandeling was eigenlijk om 13.30 maar werd netjes afgebeld omdat er iets met de laser was en of ik het erg vond om, om 17 uur te komen. Uiteraad vind ik dit niet erg en was blij dat het nog op dezelfde dag kon plaats vinden. Het team heeft overgewerkt en daar heb ik bewondering voor. Want Optical express had de afspraak ook kunnen verzetten.

Eerst nog een test en daarna wachten op de chirug. De Chirug is misschien een beetje nors of onpersoonlijk zoals sommige het noemen. Maar het is wel een man de zijn werk uitmuntend heeft uitgevoerd. De verpleegsters zijn zeer vriendelijk en stellen je gerust, hierdoor had ik een vertrouwd gevoel. Want het zijn wel je ogen en de spanning wordt meteen weggenomen door de verpleegsters en voor je het weet ben je klaar.

Ik heb verder nergens last van gehad. na de behandeling voelen je ogen brandering en schraal. Maar een avondje lekker slapen doet wonderen.

Het enige wat ik vervelend vond, is dat je na de behandeling, je ogen moet druppelen en jezelf het liefst je ogen dicht wilt houden. Maar als de druppels der in zitten, dan voel je meteen verkoeling en gaat het uitrusten ook makkelijker.

Maar na dat je even gaat slapen (minimaal 6 uur maar het is slim om zolang mogelijk je ogen te laten rusten dat helpt de genezing) en de volgende dag op controle in den haag, mijn zicht was 120 %.


Ik ben helemaal tevreden met mijn behandeling. Ik raad het iedereen ook van harte uit om toch met optical express te praten bij twijfel en een vooronderzoek te doen. Optical express weet waar ze het over hebben


Met vriendelijke groeten,

Mohammed el Fizazi