Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest

Door Erik Scheuter op 28 mei 2013
Al een paar jaar wilde ik mijn ogen laten laseren. Voornamelijk doordat ik geen lenzen kon dragen (hoge cylinder en veel beeldschermwerk), een bril niet altijd even handig is en de kosten besloten om de knoop door te hakken. Na veel inleeswerk en de goede verhalen uit mijn omgeving uiteindelijk gekozen voor International Vision Centers.

Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest als de dag van de ingreep. Achteraf stelt de ingreep weinig voor.
Het is inmiddels een half jaar geleden en mijn zicht is prima! De "fantoompijn", zoals ik dat noem, is erg vreemd. Als je 25 jaar een bril hebt gedragen, dan zitten alle handelingen er blijkbaar zo in, dat het weken en soms maanden duurt om die eruit te krijgen.

IVC kan ik aanbevelen! De informatievoorziening en begeleiding van start- tot na de ingreep is perfect. De medewerkers zijn erg vriendelijk en geven vertrouwen. Aanrader! Zowel de kliniek als de ingreep (FemtoLasik met wavefront in mijn geval)!