Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik ben ruim een half jaar verder en heb nergens last van.

Door Joris Krol op 14 mei 2013
Net voor de afgelopen zomervakantie maar eens naar een informatie-avond van International Vision Centers geweest in Nijmegen. Ik hoorde van steeds meer mensen in mijn omgeving dat zij hun ogen hadden gelaserd, maar eigenlijk nooit op zo"n jonge leeftijd (20 jaar). Ik was benieuwd of dit ook op mijn leeftijd al kon, want was die vervelende lenzen meer dan beu. De informatie-avond duurde een uurtje en hierin werd overzichtelijk de werking van het oog verteld en zeer duidelijk de inhoud van de behandeling. Na een Quick-scan gedaan te hebben, heb ik me ingeschreven om mijn ogen te laten laseren. Dit kon al op korte termijn.

Begin september ben ik na eerst een onderzoek in Nijmegen te hebben gehad, naar Amsterdam gegaan om daar mijn ogen te laten laseren. Hier staat namelijk de kliniek. Mij was duidelijk van tevoren verteld dat je rekening moest houden met een branderig gevoel op je ogen tot ongeveer 4 uur na de behandeling. Dit was bij mij echter al naar 2,5 uur verdwenen! het voelt alsof je constant zand in je oog hebt, maar zodra je je ogen sluit valt dit gevoel best wel mee. De behandeling vond ik prima te hebben.

Het rare van de behandeling is dat je erna eigenlijk meteen vrij scherp ziet. van scherpte -7 naar 0 in ongeveer een kwartiertje?! Het enigste vervelende van het laseren is het druppelen. Hiermee ben ik wel ongeveer drie maanden mee doorgegaan.

Nu ben ik ruim een half jaar verder en heb nergens last van. Ik zou het iedereen aanraden om zijn/haar ogen te laten laseren. De professionaliteit en klantvriendelijkheid hebben mij een zeer positief beeld van International Vision Centers nagelaten.