Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik ben supertevreden

Door Sabine Zuuring op 19 september 2012
Ik wilde mijn ogen al langer een keertje laten laseren, omdat ik na 10 jaar contactlenzen te hebben gedragen ze bijna niet meer in kon. Een paar uurtjes per dag en dan kon ik ze voor langere tijd niet meer in en moest ik die bril weer op, echt superbalen.

Via internet kwam ik bij international vision centers en heb geen moment spijt gehad. In de vooronderzoeken werd alles duidelijk en goed uitgelegd en 24 juli was het dan zover, superspannend.

Het is allemaal goed gegaan en de begeleiding was super!! Echt ik ben supertevreden en zie weer scherp en dat zonder iets te dragen.

De prijs is scherp en de begeleiding top. Mijn complimenten! Deze kliniek zal ik aan zeker aanraden en heb ook al een paar collega"s enthousiast gemaakt.

International vision centers bedankt en tot bij mijn volgende controle

groetjes Sabine Zuuring