Ik ben zeer te spreken over Inter-Vision

Door Willem Vogelezang op 21 maart 2009

Afgelopen februari 2009 heb ik de stap genomen om mijn ogen te laten laseren. Na goede referenties heb ik besloten dit in Turkije te doen. Met een zeer gemeleerd gezelschap en onder begeleiding van Johan en Betty een aantal zeer ontspannen dagen gehad.

De operatie zelf (na de verschillende vooronderzoeken) heb ik ervaren als een spannend iets. Na het rechteroog goed stilgehouden te hebben, kwam het volgende oog, hetgeen een lichtelijk probleem was. In plaats van 1 rood lichtje zag ik een waas van rood licht en kon moeilijk mijn oog stilhouden.

Ik ben zeer te spreken over de operatie aangezien de laser al afslaat bij een minieme oogbeweging. Nadat de arts hierdoor lichtelijk geirriteerd werd, vertelde Johan het mij ; als ik met mijn oog goed stilstond het probleem verholpen was . Toen het spannendste: de twee uur van oogpijn uitzingen. Bij de nacontrole twee uur later bleek alles in orde en werd mijn oog rijkelijk voorzien van druppels, waarna ik omhoog schoot en de arts wel wilde zoenen; ik kon zien!

De volgende ochtend in de ontbijtzaal keek ik tegen mijn eerste probleem aan. Ojee, die vrouw daar aan de overkant, nee, die had ik nu nog liever niet gezien. (Houd er rekening mee: ook je partner is "s ochtends een mindere lust voor het oog)

Vanaf de dag na de operatie moedig ik mijn ogen aan om zo ver mogelijk te kijken en turen, waardoor ik van de wereld om mij heen stukken meer geniet.""

Groeten,

Willem Vogelezang