Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

ik had dit eerder moeten doen

Door H.J.G. Nijenhuis op 26 oktober 2011
mei 2011 na eerst blijdschap dat mijn ogen geschikt zijn om gelaserd te worden, de bijlage wat er allemaal mis kan gaan.

Ik kon in juni geholpen worden. De twijfel was groot maar mijn vrouw zei: "nu of nooit".
In juli ben ik geholpen. De dagen er vlak ervoor een ramp. Mijn vrouw vertelde me later ik was niet te harden.

4juli laatste controle en een ervaring deskundigheid, zekerheid.

5juli na weer allerlei onderzoeken eindelijk zover.

Om 17.00 uur geholpen om 17.15 controle. Zonnebril op en naar het hotel. In de tram deed ik de zonnebril af en riep uit: Trudy ik kan de naamborden van de straten lezen, auto nummers, alles zo duidelijk ongelofelijk. We zijn niet naar het hotel gegaan maar naar een terras om dit te vieren.

Na de overnachting "s ochtends een controle. Alles oke en we gingen naar huis zonder bril maar met een geweldig zicht. Super!

Vandaag controle alles oke ik had dit eerder moeten doen