Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik had heel veel schrik voor de ingreep

Door Nathalie Notebaert op 3 februari 2013

Ik ben 23jaar en draag al sinds mijn 11e een bril, ik had zeer slechte ogen, -6 en haatte het om een bril te dragen, lenzen lukte niet.

ik informeerde me naar de ingreep door info op verscheidene sites te lezen, ik heb best snel een afspraak gemaakt met een oogarts die deze ingrepen deed in zijn praktijk, eerst met de bedoeling voor wat meer info en wat vragen te kunnen stellen maar ik heb toen al een afspraak vastgelegd voor 3 weken later de ingreep te doen,

ik zat eerst met het gedacht dat hij m nog te jong zou vinden om dit al te doen maar dat was geen probleem, ik was dolgelukkig.

ik had heel veel schrik voor de ingreep (juni 2012) maar liet het toch doen en ik heb er geen moment spijt van gehad.

De dag van de ingreep had ik last van prikkelende en tranende ogen, gevoel van zand in de ogen maar ik heb de hele dag gerust in een donkere kamer, de dag nadien zag ik al zeer goed, in het begin kon ik moeilijk wennen aan de gewoonte om mijn bril op en af te zetten, waardoor ik regelmatig met mijn vinger in mijn oog zat of naar mijn bril zocht, best dom eigenlijk.

Nu 7 maand later ben ik het heel gewoon om zonder bril door het leven te gaan, ik ben heel gelukkig dat ik het laten doen heb, nog geen minuut spijt van gehad.

Het enige dat ik ervaar, ik weet niet of het aan de behandeling te wijten is, is dat ik moeilijk zie als het donker is, om te rijden met de auto"s "s nachts bijvoorbeeld.

ik zie het minder goed, moet me meer concentreren en ik vind het vermoeiender om te rijden "s nachts en voel me er onzeker door.

Maar als dit het enige nadeel is van de ingreep... weegt niet op tegen alle voordelen dat ik erbij heb. Zeer tevreden over de ingreep, verkregen info en nabehandeling.