Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik heb er lang over getwijfeld of ik het zou doen

Door Sandra Kurble op 15 maart 2013

Ik heb vorig jaar maart mijn ogen laten laseren. Ik heb er lang over getwijfeld of ik het zou doen. Nou, het was de moeite waard.

Ik ben super tevreden over de behandeling en het resultaat. Ook de begeleiding tijdens de behandeling was erg fijn. Ik was toch wel gespannen. Het was fijn dat er iemand je hand vast hield en steeds vertelde wast er gebeurde.

Ik ging met -5.75 naar binnen en gelijk na de behandeling kon ik lezen wat er op muren en deuren stond. Geweldig!! De terugweg naar huis heb ik met mijn zonnebril op genoten wat ik allemaal kon zien.

De pijn na de behandeling heb ik niet gehad, misschien doordat ik zoveel jaren harde lenzen heb gedragen?!


Ik kan het een ieder aanraden. Ik heb nog geen moment spijt gehad en kan me eigenlijk het geworstel met de lenzen niet meer voorstellen.

Vandaag de jaarcontrole gehad. Resultaat super. Zicht met beide ogen is 150%.