Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik heb jaren getwijfeld of ik wel mijn ogen wilde laten laseren

Door Ingrid Linssen op 11 februari 2015
Hallo, Graag wil ik mijn ervaring met U delen wat betreft de behandeling die ik 9-8-2013 heb ondergaan bij dr. Wolter van INTERNATIONAL VISION CENTERS. Ik heb de volgende behandeling gehad: FEMTOSECOND LASIK MET PTA.

Ik heb jaren getwijfeld of ik wel mijn ogen wilde laten laseren. Ik vond het eng, bang dat er iets mis zou gaan, en ik de rest van mijn leven daarvan de gevolgen zou ondervinden. Daarnaast vond ik het erg prijzig. Toen ik toevallig iemand sprak die dezelfde behandeling succesvol had ondergaan en lovend sprak over International Vision Centers, ben ik toch maar eens informatie gaan inwinnen. Hoe meer ik erover las, hoe meer vertrouwen ik kreeg in de behandeling en het resultaat. Toen ik ook zag dat er tijdelijk een korting was op de behandelingen, ben ik samen met mijn man naar Nijmegen gegaan voor een gratis vooronderzoek. Gelukkig waren mijn ogen geschikt om te laseren!

Na nog een paar uitgebreidere vooronderzoeken, mocht ik 9-8-2013 afreizen naar Amsterdam! Die dag heeft mijn leven veranderd! Normaal ben ik niet snel nerveus, maar nu was dat wel het geval.. Ik vond het ontzettend spannend, maar een betere begeleiding had ik niet kunnen krijgen. Alles wordt verteld wat ze gaan doen, je ogen worden vlak voor de behandeling heel vaak gedruppeld met verdovende oogdruppels. En wat ik nog het fijnst vond: Een mevrouw hield mijn hand vast tijdens de behandeling, zei steeds wat ze gingen doen en stelde me gerust! Dat was zo fijn! De behandeling zelf was absoluut niet pijnlijk, maar ook zeker niet prettig. Blijkbaar zijn de technieken nu alweer verbeterd, waardoor de druk die je op je oog voelt bij het maken van het flapje al een stuk minder is. Na het laseren zelf, werd ik rechtop geholpen en daar hing een klok waar ik gewoon de tijd op kon zien!! Dat moment zal ik nooit meer vergeten! Toen heb ik niet alleen tranen laten vloeien door de behandeling, maar puur door emotie! Wat een wonder! Ik stond te trillen op mijn benen, maar ik werd ook na behandeling heel goed geholpen!

De terugreis vond ik nog het meest vervelend. We moesten een heel stuk rijden (2 uur), en de verdoving is op een gegeven moment uitgewerkt. Ik heb de hele reis met een doek over mijn hoofd plat gelegen. Dat vond ik het prettigst. Mijn man is steeds gestopt om mijn ogen te druppelen. Daar krijg je ook een duidelijk schema van.

Eenmaal thuis direct het bed in gedoken en "s avonds voorzichtig geprobeerd tv te kijken! Dat was nog een klein beetje wazig, maar de dag erna zag ik helemaal scherp!!

Mijn ogen hadden voor het laseren de sterkte -7 en -5 en nu zie ik met beide ogen 120%!! Ik zou het iedereen aanraden! Hoe andere klinieken zijn, weet ik niet, maar ik ben zeer tevreden over International Vision Centers!