Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik heb me laten ompraten en daar heb ik spijt van.

Door Job Verheyden op 4 maart 2015
Jan 2014 was de grote dag. Na 3 jaar niet durven, onderzoek doen, internet surfen, mensen spreken eindelijk het lef. Met mijn 45 jaar ga ik naar Vision Ooglaseren voor een Lasek behandeling. De minst invasieve maar pijnlijke route.

Aldaar vertelt oogarts R.Zandbergen mij Lasek af te raden ivm mijn cylinder afwijking (2,5 per oog). Kans op regressie en slecht resultaat is groot. Hij adviseert Intralasik. Uiteraard weet ik wat de methode inhoudt en hij maakt gehakt van al mijn argumenten. Een zwakker oog voor altijd wordt afgedaan als bullshit en US gevechts piloten mogen volgen hem Intralasik ook zelfs met de G krachten die zij weerstaan. Ik laat me ompraten. Daar heb ik spijt van.

Bij het maken van het laserflapje ging het mis en de laser was zonder foutmelding gestopt. Rolf probeerde een flapje om te klappen wat er dus maar gedeeltelijk was, met als ernstig gevolg dat er een stukje afbrak. Your worst nightmare come true ja.

Met een hoop gevloek op zijn assistentes heeft hij het flapje kunnen repareren. Niet gelaserd, wel een vezwakt oog. Een jaar later, met kwetsbare gevoelige ogen, nog vast aan een sterkere bril bril dan voorheen kom ik nog maar op 80% zicht met dat oog. Uiteraard ben ik wel 3000 eur lichter want Vision Ooglaseren weigert zelfs de behandeling terug te betalen. Wel hebben ze schuld bekend. Het dossier ligt al een jaar bij hun verzekeringsagent de VVAA, die een expert heeft ingeschakeld. Letselschade vergoeden in Nederland kennen we blijkbaar nog niet want van VVAA heb ik 1000 eur voor nieuwe brillen gekregen.

Van Vision Ooglaseren en Rolf Zandbergen kreeg ik wel een klap op mijn schouder met de mededeling "stay positive". Succes! Dit krijgt nog een staartje. Wat een blamage...