Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik heb mijn lenzen nog geen dag gemist!

Door erica van t hof op 13 juli 2012

Ik heb een half jaar geleden mijn ogen laten laseren bij international vision centers.

Na de quick test en een uitgebreide uitleg heb ik meteen een maand later een afspraak gemaakt om te laseren. 

Ik heb het vooroonderzoek en het laseren zelf toen op dezelfde dag laten doen. Mijn zus had een paar maanden voor mij haar ogen laten laseren en dus wist ik al hoe de dag zou verlopen.

Na het vooronderzoek ben ik even gaan winkelen in amstelveen en daarna begon het laseren. Het is natuurlijk alijd spannend, maar ik werd continu gerustgesteld. Het losmaken van het flapje vond ik even vervelend. Een lieve "zuster" pakte mijn hand en ze leggen precies uit wat ze doen. Daarna was het even wachten op het laseren zelf, wat ik het meest spannende vond, maar wat reuze meevalt!!! Het is echt binnen een paar seconden achter de rug....

Ik kon daarna gewoon naar huis, had wel de rest van de avond mijn ogen dicht omdat het erg prikte als ik ze open had.

Volgende ochtend werd ik wakker zonder pijn en zag alles super scherp. Wel veel gedruppeld ivm droge ogen.

Op de controle bleek alles perfect in orde en nu een half jaar later ben ik nog steeds erg tevreden.

Ik raad iedereen aan om niet te twijfelen maar gewoon te laseren. Ik heb mijn lenzen nog geen dag gemist!