Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik heb nog nooit zo goed kunnen zien, mijn hele leven niet!

Door Anja Vreugdenhil op 23 december 2011

Bericht: Ervaringsverhaal: Anja Vreugdenhil
Betreffende: ogen laseren
Behandeling door: International Vision Centers
Datum behandeling: 11 november 2011

Na jarenlange twijfel en uitstel heb ik me tijdens de informatieavond van International Vision Centers in Nijmegen aangemeld voor laserbehandeling. Gekozen om op 1 dag alle onderzoeken te laten plaatsvinden en dan ook direct de behandeling. Dat betekent wel een dag met veel "wachturen", maar die dag ben je anders toch ook wel kwijt.

Na de onderzoeken kreeg ik al een hoog slagingskans percentage, dat is wel hoopgevend! Vervolgens is de wachttijd tot aan echte behandeling wel spannend.

Na verdoving mag je naar OK voor eerste stap van behandeling. Dit valt reuze mee en doet geen zeer. Het meest eng vond ik het plaatsen van de klem op je oog, zodat je niet meer kunt knipperen.

Vervolgens de tweede stap; het echte laseren. Ook hier nog eens die enge klem op je oog, maar rest is een fluitje van een cent. Men vertelt precies wat er gaat gebeuren, dus geen onverwachte dingen.

Nog even een nacontrole en naar huis. Fijn om onderweg al scherp de verkeersborden te kunnen lezen! Ik heb nog ca. 2 uurtjes last gehad van branderige ogen en kon moeilijk mijn ogen open houden, maar daarna verbeterde het snel en heb ik geen problemen meer ondervonden. Ik heb nog nooit zo goed kunnen zien, mijn hele leven niet! Dit is echt een heel bijzondere ervaring.

Complimenten voor het team van International Vision Centers voor de goede informatie vooraf en begeleiding tijdens de behandeling.

Geweldige service; toen ik "s-ochtends een keer in mijn ogen wreef en daar flink van schrok (3 dagen na behandeling), had ik binnen 5 minuten telefonisch contact met Coby, die mij gerust kon stellen en mocht ik direct op controle komen in Nijmegen. Gelukkig niets beschadigd!

Conclusie: dit had ik veel eerder moeten laten doen!