Ik heb nog nooit zo scherp gezien

Door Margo Mulder op 9 september 2008

Op 29 augustus 2008 heb ik mijn ogen laten laseren bij Vision Clinics te Utrecht. Behandeling Femtolasik. De voorlichting voor de behandeling over het druppelschema was perfect en erg duidelijk en al het personeel was vriendelijk en goed geinformeerd.

De behandeling op zich stelt niet zoveel voor, het flapje was zo gemaakt met de laser en de laserbehandeling was ook snel voorbij.

Ik vond het niet eng om 2 ogen tegelijk te laten laseren omdat na de eerste laserbehandeling het hoornvlies weer vlakgestreken werd en onmiddelijk zag ik superscherp. Na thuiskomst op bed gaan liggen met mijn ogen dicht en wel wat irritatie gehad maar na 3 uur (flink met die bevochtigingsdruppels aan de gang!) ging het prima. De volgende dag had ik nacontrole in Amsterdam ( ivm voetbalwedstrijd kon men Utrecht niet bereiken)en daar bleek dat ik 120-125% zicht heb! Geen idee wat dat inhoudt alleen... ik heb nog nooit zo scherp gezien! Ook s avonds geen problemen met nachtblindheid of zo, gewoon superscherp zicht. Als ik had geweten dat het zo makkelijk zou zijn had ik jaren eerder mijn ogen laten laseren.