Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik heb toch besloten door te zetten

Door J. Bolluijt op 17 augustus 2009

Ik heb ongeveer 3 weken geleden mijn ogen laten laseren (LASEK) bij CareVision in Den Haag.

Na twee vooronderzoeken die de kliniek netjes voor zijn rekening nam heb ik toch besloten door te zetten. Na jaren van steeds verdere achteruitgang en alweer 5-10jr
dioptri -/-9 wilde ik ook toegeven aan de droom van een beter zichtsvermogen.

Ik heb me zeer goed voor laten lichten, hierbij geldde wel dat er bij Carevision een haalplicht is. Zij wachten jouw vragen af, ze vertellen niet zoveel op zichzelf. Ik kon helaas alleen voor de LASEK-methode kiezen. Ze hadden me goed voorgelicht over wat te verwachten en te doen.

Zeer snel (5dgn later) was het gelukkig al tijd voor de dag van behandeling. Je moet er ook niet te lang bij stil staan.. Het is natuurlijk wel je zicht waar men over spreekt.
De behandeldag heb ik als zeer aangenaam ervaren. Netjes ontvangen, nogmaals voorlichting, en eindelijk was het zover. Een bezoek aan de tandarts stelt nog meer voor. En gelijk werd mij (die eerst 2cm zicht had) gevraagd de klok op de muur te lezen & dit lukte!

Daarna nog wel 3/4 pijnlijke dagen gehad maar nog geen moment spijt. Ok het zicht is nog niet optimaal en wisselt sterk met de LASEK maar ik kan alles gewoon redelijk
zien zonder bril en kan alleen nog maar verbeteren. Ik heb ook geen dubbel zicht, schitteringen, nooit meer zon..
Op naar de maandcontrole!