Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik heb zeer scherp zicht en ben daar ontzettend blij mee

Door Carol Lamers op 19 augustus 2013

Na ruim 30 jaar lenzen en brillen, heb ik de stap genomen om mijn ogen te laten laseren. Ik heb het nog geen maand geleden laten doen bij International Vision Centers.

Ik ben zeer tevreden. Het enige waarvan ik spijt heb, is dat ik het veel eerder had moeten doen.

De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Na een vooronderzoek om te checken of ik in aanmerking zou kunnen komen voor oog laseren, legde men zeer goed uit wat er ging gebeuren en wat ik als resultaat kon verwachten. Ze namen echt de tijd voor me.

Ook op de dag zelf had ik eerst een gesprek met de oogarts, die alles nogmaals vertelde en aangaf hoeveel kans van 100 % zicht ik had.

Het laseren zelf viel me erg mee. Eerst worden je ogen verdoofd met druppels, daarna wordt met een laser een flapje van je hoornvlies vrijgemaakt, zodat ze dat bij de eigenlijke laserbehandeling kunnen oplichten om te kunnen laseren. Beide behandelingen zijn pijnloos. Je voelt dat er aan je ogen "gewerkt" wordt, maar het is niet pijnlijk.

Zoals gezegd bij de kliniek, had ik 4 uur lang na de behandeling pijnlijke ogen en kon ik geen licht verdragen en kon ik mijn ogen niet openhouden.

Na die 4 uur was de pijn weg en kon ik gewoon op de bank tv kijken. Ongelofelijk!

Na een maand ben ik teruggegaan op controle. 125% zicht! Ik kan goed lezen en veraf zie ik net zo goed als dat ik met mijn bril en lenzen zag. Ik heb zeer scherp zicht en ben daar ontzettend blij mee!