Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik kan het je echt aanraden!

Door Nienke op 24 maart 2009
Ik heb uiteindelijk, na veel lezen op internet en door ervaringen van bekenden, gekozen voor een behandeling bij FYEO Medical.

De behandeling verliep perfect en het was zo achter de rug. Mijn zicht was "s avonds al goed en bij de controle de volgende ochtend zag alles er goed uit! De behandeling is nu bijna een jaar geleden en ik ben nog steeds tevreden over het resultaat!

Wat betreft FYEO: het was perfect! Goede en duidelijke voorlichting, ze zijn goed telefonisch bereikbaar en de prijs is echt all in (medicatie, druppels, zonnebril, bril om mee te slapen, alle controles), ze zijn altijd vriendelijk, ze nemen alle tijd voor je bij het vooronderzoek, de behandeling en de controles.

Na de behandeling krijg je het telefoonnummer van Dr. Mertens mee, mocht je het idee hebben dat er iets mis is kun je hem dag en nacht bellen. Gelukkig heb ik dat nummer niet nodig gehad maar wat een service!