Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik kan iedereen aanbevelen om via Alma Care naar Istanbul te gaan

Door Annette Heijman op 7 februari 2008

Na lang overwegen ook wel vanwege het prijskaartje besloot ik toch de knoop door te hakken en mij op te geven om mij te laten laseren Ik kende zeker al 18 mensen die er goede ervaring mee hadden zelfs eentje 14 jaar geleden (waarschijnlijk de eerste in nederland) en een paar van ongeveer 8 jaar geleden de rest van de afgelopen jaren en niemand had slechte ervaringen zeiden niet nadenken en gewoon laten doen.

Heb een vooronderzoek in Nederland laten doen en besloot om het in de buurt te laten doen en zeker niet in het buitenland. Na 25 jaar lensgebruik moest ik een bril gaan dragen voor de ingreep.

Toen kwam ik via mijn kennissen iemand tegen die iemand kende die het in Istanbul had laten doen en hele goede berichten er over had . Hij zou wel een mailtje sturen voor inlichtingen geen haar op mijn hoofd dat toen dacht dat ik in Istanbul mij zou laten behandelen . Tot ik hem hoorde en eens op de site van Alma Care ging kijken. Ik las de berichten en kreeg steeds meer vertrouwen erin. Op een zondagmiddag gebeld en kreeg Henk persoonlijk aan de telefoon Hij gaf mij zo"n vertrouwd gevoel dat ik tegen mijn man zei "Ik vertrek". En zo gebeurde het. Als vrouw alleen vertrok ik op 3-1-2008 naar Istanbul (Uitgezwaaid door man en kinderen ) Alles Via Alma Care prima geregeld Op naar een van de beste Hospitals van Europa Zelfs nog een telefoontje een dag voor vertrek . Had mij uiteindelijk toch maar ingeschreven voor een groepsreis want zo zou ik toch ook nog wat zien van Istanbul.


Aangekomen een echtpaar en ik vanaf Brussel een ander echtpaar vanaf Dusseldorf en Henk vanaf schiphol .In een prima vliegtuig van turky"s airway"s (volledig verzorgd met een drankje en lekker eten ) Ontmoeten wij elkaar op het vliegveld (Vluchten kwamen ongeveer gelijk aan).Met een busje naar het hotel naast het ziekenhuis prima 4 sterrenhotel S"avonds met zijn allen modern Istanbul gezien en gezellig met zijn allen gegeten.

Vrijdag heerlijk ontbeten en daarna naar het ziekenhuis voor de vooronderzoeken daarna wat eten met zijn allen en terug naar het ziekenhuis voor de behandeling lekker snel want er stonden die dag maar 13 behandelingen gepland.

In het ziekenhuis word je prima begeleid en Henk loop ook nog mee als je wilt. De behandeling voor mij Lasek viel ontzettend mee. Met een tas vol druppels en een slaappil met zijn allen naar het hotel nog een paar keer druppelen en dan lekker gaan slapen en dat lukt zeker met die pil. De andere dag was het verhaal anders althans voor mij beneden bij het ontbijt trof ik 4 stralende mensen aan die nergens last van hadden (lasik) en al prima konden zien. En ik ik noem het maar lasogen net of er zand in je ogen zit. Die ochtend nog een nacontrole gehad en alles was prima (Ik wist het verloop van lasek) bij iedereen. In het ziekenhuis allemaal tevreden mensen en super modern.

Voor ons zat het erop en hebben wij nog heerlijk genoten van wat oud Istanbul te bieden had en met een prima reisleider Henk bij ons. Lasek is wel pijnlijker maar ik had die dag voor geen goud willen missen en een wijntje doet ook wonderen. Heb zondag nog last gehad maar s"maandags was het zo goed als over . Heb mijn lenzen want dat heb je met lasek door een optometrist in de stad laten verwijderen (die zit bij mijn opticien) Maar je kunt het ook laten doen op de plaatsen die Alma Care aanbied.

Het is nu 2 weken geleden Het gaat allemaal prima nog een paar keer per dag druppelen maar mijn zicht wordt steeds beter (lasek) heb geen last van droge ogen en kan nu ook weer de krant lezen en achter de p.c. zitten

Al met al kan ik iedereen aanbevelen om via Alma Care naar Istanbul te gaan zelfs als vrouw alleen Want heb alleen maar goede berichten over Alma Care (ook de nazorg het is niet zomaar gaan en niets meer van ons laten horen )

Henk bedankt voor de prima begeleiding het was een hele ervaring en kan niet anders zeggen en ook namens de anderen waar ik na thuiskomst nog contact mee heb gehad Bedankt.

Denk nog elke avond aan jullie waneer ik ga slapen ...denk o.ja mijn lenzen niet vergeten uit te doen ..............o nee niet meer nodig

En het geld wat over is want ik had gespaard voor Nederland Nou ik heb net geboekt lekker v/d zomer op vakantie naar het zonnige zuiden met mijn gezin.