Ik kan nu al scherp zien

Door R.P. van der Velden op 19 juli 2008
Ben afgelopen donderdag 17 juli geholpen bij EYEdo in rotterdam.

Daar aangekomen werd ik al zeer vriendelijk bij mijn naam begroet. Er werd mij nog het een en ander gevraagd mt het laseren en of alles duidelijk was of dat er nog vragen waren. Ik werd vervolgens naar een kamer gebracht waar nog een 3 tal mensen zaten te wachten.

Daar werd ik ook begroet door de behandelend oogarts. Deze druppelde een paar druppels in mijn oog en direct gevraagd mee te komen. Daar stonden een aantal mensen mij op te wachten en werd op een soort bed/stoel geplaatst. Kreeg nog een 2 tal druppels in mijn ogen en er werd mij gevraagd naar de witte lampjes te doen kijken. Toen een klemmetje op het oog om deze open te houden en er werd toen iets op het oog geplaatst waardoor ineens het licht helemaal weg viel. Nadat er 30 seconden voorbij waren was mijn andere oog aan de beurt, precies hetzelfde als het andere 30 seconden later was ik tijdelijk klaar en het gevoeligste was achter de rug werd mij verteld. Ik zei "ik heb niets gevoeld, wat was er gebeurd!"

Het flapje is gemaakt werd er gezegd, ik kwam terug in de andere kamer bij alle andere mensen en zag alles troebel, vreemd om dit mee te maken. Na een 5 tal minuten was ik weer aan de beurt en ging onder de andere machine.

Het flapje werd opzij geplaatst er werd mij gevraagd om naar het groene lampje te doen kijken welke in het midden boven mij hing.
Na 3 seconden werd het groen rood en klaar flapje dicht maken, zo nu het andere oog. Dit duurde iets langer, een 5 seconden laseren. Nadat dit ook klaar was flapje dicht en naar de andere kamer.

Dit is het meest vreemde. Ik kan nu al scherp zien zonder bril, da"s vreemd. Nadat er verteld was hoe de druppels gebruikte diende te worden kreeg ik een zonnebril mee en een controle afspraak voor de volgende dag.

De dag erna controle, alles scherp en op naar de arts, ook nu weer alles goed en tot volgende week voor de tweede controle.

Ik moet nu volgende week weer voor controle, dus ik hou jullie op de hoogte mbt EYEdo in rotterdam.

Zoals ik nu al alles ervaar, voel, en zie raad ik EYEdo zeker aan.

een dikke 10