Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik kan nu zonder bril ontzettend goed zien

Door L. Post op 25 maart 2010

Na eerst een voorlichtingsavond te hebben bijgewoond in Nijmegen  bij International Vision Centers over het hoe en wat over ooglaseren heb ik de knoop doorgehakt en wilde ik graag mijn ogen laten laseren.

Het laseren vond plaats in Amsterdam. De dag begon vroeg met nog wat controle;s en daarna was het wachten wanneer ik zou worden gelaserd. Ik was erg zenuwachtig en vond het allemaal doodeng. De verpleegkundige waren allemaal ontzettend aardig en stelde mij op mijn gemak, ik was erg blij met ze!

Het laseren zelf was totaal pijnloos. Daarna had ik ongeveer 3 uur pijn maar van te voren was mij dit duidelijk verteld, ik had hier dus ook rekening mee gehouden. En het is echt waar..na ongeveer drie uur was alle pijn verdwenen!!

Ik kan nu zonder bril ontzettend goed zien en heb nog geen minuut spijt gehad van mijn beslissing!

De nazorg van Vision Centers vind ik echt heel goed, je kunt ze bereiken per mail of telefoon en je krijgt eigenlijk direct een antwoord. Kortom, ik ben een tevreden klant.

Mochten mensen nog twijfelen..gewoon doen het is een kleine ingreep waar je veel plezier van hebt!