Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik kan wel stellen dat ik een van de allerbangste patienten ben

Door Lisa de Wit op 16 maart 2009

Ik heb op 6-1-2009 mijn ogen laten laseren. Had + 4.25 en +4.50.

Ik heb gekozen voor de femto lasik behandeling bij International Vision Centers te Amsterdam. (dit is weliswaar de duurste maar ook de meest nauwkeurige & minst pijnlijke methode & tevens ook die + afwijkingen kan verhelpen).

Ik kan wel stellen dat ik 1 van de allerbangste patienten ben die ze ooit hebben behandeld.!!! ( dit tot mijn grote schaamte) Vandaar dat ik wil benadrukken dat ze bij deze kliniek enorm behulpzaam zijn, medelevend en je er echt doorheen slepen. Mijn lof is meer dan groot.
ik heb 1 van de alleraardigste dames die daar werken, haar hand tot bloedens toe geknepen van de angst, maar dat was geen probleem.... de ingreep is natuurlijk niet fijn maar achteraf (en dan bedoel ik weken erna) ben je dat allang weer vergeten & elke dag nog ben ik zo vreselijk blij dat ik die stomme bril niet meer op hoef.

Het laseren zelf daar voel je niets van, je ogen worden verdoofd, de klem die je op je ogen krijgt dat vond ik pijnlijk, maar ook omdat ik zo vreselijk gespannen was. Als je wat relaxter bent, is de klem op je oog waarschijnlijk de helft zo erg als hoe ik het ervaarde. De dop op je oog bij de eerste ingreep is ook niet fijn maar goed doet niet echt pijn.

De tweede fase van de behandeling duurt iets langer als de eerste fase. dan zie je als het ware het flapje onhoog gaan, dat is enger als je het zegt als dat het in werkelijkheid is. daarna (al met al een kwartiertje van je leven) worden je ogen wederom verdoofd en ga je naar huis met zonnebril op.

Ik had enorm last van tranende ogen en de napijn is ook best wel te handelen. Gewoon een paar paracetemol erin en dan de tijd uitliggen in een donkere kamer. Al met al duurde dat bij mij 4-5 uur maar na 3 uur werd het al veel minder. Het is geen pijn /pijn maar eerder vervelend.

Wel moet je goed blijven druppelen , de eerste week met antibiotica en kunst traantjes, daarna alleen kunsttraantjes.

Uiteindelijk moet ik nog wel een leesbrilletje maar dan van + 1/ +1.5 gewoon van de hema en niet bij de opticien.

Ik ben echt super blij en elke dag realiseer ik me dat het het stoertste en het beste is wat ik ooit heb gedaan.
Ik raad het iedereen aan!!!