Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik kon een dag later al weer auto rijden

Door Paul vd Linden op 5 augustus 2014

Daar ik in buitenland woon, International vision centers benaderd via vriend van mijn broer. Was voor 2 weken in Nederland, en metingen en SMILE behandeling van tevoren
ingeboekt. Ik moet zeggen dat metingen lastiger waren dan behandeling....

Op maandag na aankomst metingen gedaan (pupil word groter) en dat is vreemd als je in daglicht komt. Je ogen worden via 3 verschillende meting opgemeten, en je word geadviseerd over welke behandelmethode"s mogelijk zijn voor jou.

Daar ik al had laten weten om zeer korte nabehandeling te willen, was mijn eigen keuze de smile behandeling. Goed dat ik iemand had meegenomen, daar je zelf niet kunt auto rijden, of met openbaar vervoer naar huis gaan.

Op donderdag erna behandeling gedaan in Amsterdam. Bij aankomst worden je ogen nogmaals opgemeten en uiteindelijk onderga je de behandeling. Je krijgt zelde schort etc voor als operatie, en oogdruppels voor verdoving , en dan lig je op de bahandeltafel.... Je ziet laser op je af komen, en in 20 seconden is het gebeurt... Nogmaals andere oog, en het is klaar.
Je voelt op dat moment niks... Nogmaals een meting en dan snel naar huis...

Daar begint het drupelen, en langzaam voel je zeer licht irritatie.. Meteen als je drupplt (je begint met elk uur) is dit weer weg. Ik heb vrijwel geen irritatie gehad, en kon dag later al weer auto rijden !!

Drupelen bouw je af van eerste dag per uur , na 7 keer per dag, 6 etc tot na een week geen drupelen meer, alleen 4-6 maal daags voor traanvocht. Op zondag had ik zakelijke vlucht, en geen last gehad!! Het is ongeloofelijk dat dit kan.

Ben een week later op controle geweest en alles was perfect.
Inmiddels is behandeling 3 weken geleden, en zit ik al weer 5 dagen in het buitenland, me te verbazen dat dit allemaal zo soepel is gegaan. Ik druppel nu nog twee maal daags (bij opstaan, en bij slapen)..

INTERNATIONAL VISION CENTERS team, BEDANKT voor geweldide ervaring, van eerste mail tot laatste controle !! Ga zo door, en ik beveel jullie bij
iedereen aan !!

Greets Paul vd Linden