Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik kon na 9 jaar gewoon gelijk zien

Door Monica Sprokkereef op 13 november 2013
Ik heb onlangs mijn ogen laten laseren bij international vision center. Ik had een oog sterkte van -3.0 voor dat ik mijn ogen liet behandelen. Ik heb dit besluit genomen omdat ik veel aan watersport doe en dus elke keer bijna mijn lezen kwijt raakte.

Toen heb ik besloten om mijn ogen laten te laseren, mijn ervaring met het laseren is zeer goed! Er wordt veel aandacht aan besteed. En je wordt goed geïnformeerd. Ik vond de behandeling erg spannend maar er wordt zo nauwkeurig naar je ogen gekeken en gemeten dat als je geholpen wordt je zeker weet dat het goed zit want er wordt geen enkel risico genomen. Zelfs tijdens de behandeling wordt er goed voor je gezorgd zodat je relaxt de behandeling kan ondergaan. Hierbij wordt alles goed uitgelegd. Ik heb zelf de lasik techniek van het laseren gehad en omdat ik een cilindrische afwijking had wordt er ook op een andere manier gemeten om het zo nauwkeurig mogelijk te meten.

Na de behandeling haast geen pijn gehad en het viel mij allemaal reuze mee. De volgende ochtend wist ik niet wat er gebeurde. Ik kon na 9 jaar gewoon gelijk zien! Geen lenzen of een bril meer, HEERLIJK!

Ik raad het iedereen aan om de behandeling te doen bij international vision center, gevestigd in Amsterdam en Nijmegen