Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik moet nu een herstel operatie

Door Barbara Nijland op 15 maart 2010

Ik wil graag mijn ervaringen vertellen over Care Vision.
Ik ben gelaserd in Den Haag.

Tijdens de behandeling van Lasik is er een complicatie met het wegsnijden van de flap van het hoornvlies opgetreden.
Nu is dit niet iets wat ze hadden kunnen voorkomen, maar de nabehandeling heeft wel heel erg te wensen overgelaten.
Toen ik terug kwam voor de 1e controle wist de vrouw die mij controleerde niet eens wat er tijdens de operatie gebeurd was. Hoe kan je dan iemand goed contoleren?

De 2e controle zou bij de behandelend arts gebeuren, maar die was er niet... Dan maar afgesproken dat ze me zou bellen als ze mijn gegevens bekeken had of alles wel weer in orde was met mijn oog, omdat ik nog steeds niet goed zag.
Ze belde niet terug, zelf een week later gebeld. Ik zou de volgende dag gebeld worden door de arts. Weer belde ze mij niet op. Uiteindelijk de arts aan de telefoon gekregen. Die zei dat het er goed uit zag en dat ik terug kon komen voor een lasek behandeling.

Omdat ik het niet vertrouwde, omdat ik nog steeds slecht zag ben ik naar het ziekenhuis gegaan. Daar zagen ze dat ik zoveel littekenweefsel had, dat ik maar voor 60% zag met mijn oog.

Ik moet nu een herstel operatie.

Care Vision is Goedkoop en als alles goed gaat vast erg goed. Maar je mag maar hopen dat er niks mis gaat, want dan hebben ze amper tijd voor je en zijn ze niet adequaat.