Ik voel me werkelijk als herboren!

Door Sandra Rongen op 4 mei 2011
Op 6 april dit jaar, heb ik mijn ogen laten laseren samen met mijn broer. (mijn ouders en tante zijn ook al geweest en meerdere zullen volgen) Nu een maand later heb ik meer als 100% zicht en ben ik over alle facetten van de behandeling erg tevreden. Net als de rest van de familie.

International Vision Centers zorgt voor een erg goede en persoonlijke voorlichting en begeleiding. Ook nazorg is er indien nodig dag en nacht. Je kunt altijd bellen of langskomen (in Nijmegen of Amsterdam) Je voelt je in goede handen. Verder vond ik het erg fijn dat er een verpleegster tijdens de behandeling bij me bleef om mijn hand vast te houden om me gerust te stellen. (Ze vertelde ook wat de Turkse arts aan het doen was, zodat ik me op mijn gemak zou voelen) Verder heb ik ook een financiering in termijnen kunnen regelen, wat voor mij als jonge student erg prettig was. Ik ben al met al heel erg tevreden en zou het zo weer doen!

Als je "s ochtends wakker wordt en alles meteen ziet, niet met droge ogen, vettige lenzen en ander ongemak zit, dan is het dagje Amsterdam (alleen daar vinden de behandelingen plaats) zeker de moeite waard. Je bent er wel even een dag mee zoet en ook de dag erna kom je terug op nacontrole.

Maar nu ben ik (tot ik over 30 jaar een leesbril nodig heb) voorgoed van mijn bril en lenzen verlost.
Ik voel me werkelijk als herboren!