Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik vond het erg spannend

Door Leonie Hendriks op 15 september 2009
lasik laser behandeling bij International Vision Centers

Ik was erg zenuwachtig maar het resultaat is geweldig!

In Nijmegen vinden de onderzoeken plaats dus ik hoefde maar één keer naar Amsterdam om mijn ogen te laseren. Na het laseren heb ik een hotel opgezocht in Amsterdam zodat de volgende ochtend mijn ogen nog even gecontroleerd konden worden in Amsterdam. Alle overige controles vinden in Nijmegen plaats, dat is erg prettig.

Ik vond het erg spannend om mijn ogen te laten laseren maar bij International Vision Centers stelde ze mij gerust en werden al mijn vragen beantwoord. Ook tijdens het ooglaseren word je gerust gesteld, dat was een erg prettige ervaring. Ik ben erg blij met het resultaat, ik zie zelfs meer dan 100%! Geen bril en lenzen meer, heerlijk gevoel om "s ochtends op te staan en alles meteen goed te kunnen zien.

Echt een aanrader!