Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik vond het toch wel erg spannend

Door Dorien van Kessel op 29 november 2010

In april ben ik in Nijmegen bij International Vision Centers geweest voor een oogcontrole, mijn ogen bleken geschikt om te laseren. De uitleg van Richard was erg duidelijk.

Op 5 mei heb ik mijn ogen laten laseren in Amsterdam. Ik vond het toch wel erg spannend, het zijn tenslotte toch je ogen waaraan je behandeld wordt. Mijn ogen werden weer uitgebreid getest. Tijdens het wachten kwamen er allemaal mensen binnen die de dag ervoor al waren behandeld, die waren allemaal heel tevreden.

Toen was ik samen met 4 andere aan de beurt. De flapjes maken viel erg mee, daar voel je niets van. Alleen de klem die ze opzetten voel je goed zitten. Daarna weer wachten waarbij we regelmatig gedruppeld worden door erg vriendelijk personeel. En eindelijk was ik aan de beurt, ik moet zeggen dat ik het wel erg spannend vond. Ik moest naar het rode lampje kijken, het laseren voel je dus echt niet. Je kunt het alleen wel ruiken. Daarna naar de oogarts, alles was goed.

Op weg naar huis wel met m"n ogen dicht gezeten en na thuiskomst een uurtje op de bank gelegen. "s-Avonds kon ik de ondertiteling al lezen (een beetje mistig nog wel).

De volgende dag zelf naar Amsterdam gerenden, onvoorstelbaar. Het mistige zicht is nog wel een week gebleven, maar daarna zag ik alles erg goed.

Ik ben nog elke dag blij dat ik mijn ogen heb laten laseren. Verder ook veel lof voor het personeel, deze zijn erg vriendelijk en geruststellend.

groetjes,
Dorien