Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik was mijn bril zo zat

Door Anja van der Schrier op 1 december 2009

Ik heb niet lang na hoeven denken of ik mijn ogen zou laten laseren, ik was mijn bril zo zat en na een leuke meevaller en van mensen goede berichten had gehoord van eye-q-vision in Amstelveen was ik snel om.

Na een uitgebreid vooronderzoek waren mijn ogen geschikt hiervoor en op 1 juli 2009 zijn mijn ogen gelaserd.

Ik heb 2 dagen op bed gelegen met dichte ogen en best wel wat pijn maar daarna kon ik gelijk goed zien en ik ben er zo gelukkig mee, de behandeling viel erg mee en de artsen daar zijn geweldig en aardig.

Ik ben nu al 2 keer voor een nacontrole geweest en ze gaan nog steeds vooruit, ik vind de service verschrikkelijk goed en ik raad iedereen aan om naar deze kliniek te gaan.