Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik zoek nog regelmatig 's-ochtends naar mijn bril

Door Monique op 1 juli 2009
25 oktober ben ik gelaserd bij Eye-q vision in Amstelveen.

Aangezien mijn ogen zeer slecht waren:
-7,75 en -8 met cilinders, werd er gekozen voor Lasik.

Voordeel is dat ik een uurtje pijn heb gehad en dat was het dan ook. Juni 2009 laatste controle gehad. Ik zit nu tussen de min 0,5 en min 1. Een echt fantastisch resultaat. De flapjes zijn niet meer te zien, ik kan alles doen zonder bril of lenzen. Alleen "s-avonds bij het autorijden zet ik nog wel eens een bril op. De prijs van het laseren kwam bij mij overeen met de kosten van een nieuwe bril met varilux glazen. En aangezien je toch elke 2 jaar aan nieuwe glazen zit, was dit een zeer goede deal.

Dr. Versteeg en en zijn team hebben bij mij prima werk verricht. En ik ben nog elke dag blij. Ik zoek trouwens nog wel regelmatig "s-ochtends naar mijn bril. Een oude gewoonte van een jaar of 38 is toch lastig af te leren!