Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik zou het zo weer overnieuw doen

Door Yvonne Mooyman op 10 februari 2009

Hallo mijn naam is Yvonne Mooyman en ik ben bij Optical Express uitstekend geholpen.
Na een klein gesprekje met de chirchurg of ik nog vragen had, die had ik dus niet legde hij me uit dat de laser wel wat geluid maakt en het branden kan stinken.

Eerst werden mijn ogen netjes gedesinfecteerd en daarna krijg ik een hoofd-kapje op en mocht ik plaatsnemen op het ligbed toen kreeg ik de verdovende druppels en kon het beginnen zenuwachtig was ik echter helemaal niet alle vertrouwen had ik in de behandeling en het team.

Daarna moest ik in de lamp kijken nadat het oogglas in mijn oog gedrukt werd goed kijken en zo werd het flapje gemaakt. Toen moest ik in een ander laserapparaat kijken en gingen er rode lampjes branden weer goed kijken en hierbij hoorde ik een tikkend geluid en rook ik een brandlucht dat stonk inderdaad een beetje naar verbrand haar. Elk oog moest 5 minuten en toen was het klaar eventjes werd er nog met een stokje over mijn ogen bewogen maar de hele behandeling vond ik nagenoeg pijnloos en goed te verdragen.

Daarna mocht ik na het donkere kamertje en nam ik plaats in een relaxstoel met mijn ogen dicht toen voelde ik wel mijn ogen branden en dat gevoel hield ik wel een dag.Thuis meteen met zonnebril naar bed gegaan en ik had het gevoel of ik uien had staan snijden en mijn ogen traande ook,dit gevoel vond ik eigenlijk het irritants en gevoelig en daarna ben ik om de 2 uur steeds gaan druppelen ook al hielp dat meteen veel druppelen en af en toe rust gunnen aan je ogen dat vond ik wel belangrijk.

Na 1 dag zag ik al goed de ondertiteling van de tv en voelde mijn ogen weer gewoon aan. "S nachts sliep ik met bijgeleverd zonnebrilletje en dat hielp erg goed tegen het evt, in ogen willen wrijven.

Nu ben ik al een week verder en mijn zicht is 80% toegenomen en als het goed is gaat mijn zicht van de week naar 100%. Daar ben ik erg blij mee en mijn ogen branden gelukkig helemaal niet meer en tot slot won ik ook nog een prijs. Mijn totale laserbehandeling word geheel vergoed is dat eventjes een meevaller want het is toch een behoorlijk bedrag wat je aan dat ooglaseren kwijt bent.

Ik zou het zo weer overnieuw doen en hierbij bedank ik chirurg dr.Erik de koning en zijn team. Ze stelden goed gerust en de behandeling is helemaal goed verlopen.

Bedankt optical express voor deze goede ervaring.

Veel groetjes en hoogachtend,
Mevr.Yvonne Mooyman