Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ik zou willen zeggen dat ik ze het liefst nooit meer zie

Door Tamara op 26 augustus 2010

In juni 2004 ben ik voor het eerst gelaserd bij Care Vision in Rotterdam. De behandeling ging op zich redelijk. Echter werd ik, naar mijn idee, niet genoeg verdoofd waardoor ik een hoop van de behandeling heb gevoeld. Ik was dan ook blij dat ik er eindelijk vanaf was en na enkele weken geweldig zicht had.

Helaas 6 jaar later, in 2010, ging mijn zicht steeds sneller achteruit, zo had ik ineens een plus en een min oog, waardoor ik vaak last had van hoofdpijn etc.
Toch maar even terug naar Care Vision, gezien ik in het verleden 5000 euro voor deze behandeling heb neergelegd en ik graag ook een goed zicht heb.

Vanaf het moment dat ik het pand in Den Haag in liep, merkte ik dat alles heel anders was dan ik ooit eens meemaakte in Rotterdam. Hier hadden ze destijds nog tijd voor me en konden ze mij alles precies uitleggen.
In Den Haag was dit allen helaas ver te zoeken. Het was alle keren dat ik daar ben geweest enorm druk en er werd weinig tot geen tijd besteed aan de uitleg van de procedure. Of dit lag aan het feit dat ik eerder behandeld ben, weet ik niet. Wellicht dachten de artsen dat ik het alelmaal wel al wist, echter is een inlichting wel te wensen. Of je nu al behaneld bent of niet.

In Den Haag waren ze het erover eens dat ik een tweede behandeling nodig zou hebben voor optimaal zicht. Hiermee stemde ik in en vervolgens is er een datum geprikt.
Gezien ik de eerste behandeling zeer vond tegenvallen, moest ik me dus psychisch enorm voorbereiden op deze behandeling. Enkele dagen voor de behandeling heb ik nogmaals gebeld met enkele vragen en ook uitgelegd dat ik zo tegen de behandeling op zag. Ik kreeg toen een enorm lieve vrouw aan de telefoon die dit zou melden in mijn dossier en echt tijd voor me nm. Dit heeft mij goed gedaan en gaf mij weer wat vetrouwen in Care Vision.

Een dag voor de behandeling ben ik in Amsterdam geweest voor een laatste onderzoek. In dit onderzoek zou er gekeken worden naar halo"s in mijn zicht. Na het onderzoek vertelde de dame die het onderzoek bij mij uitvoerde, dat het enkele weken zou duren voordat deze gegevens geanalyseerd zouden zijn. Waarop ik meteen in de stress schoot; "maar ik word morgen behandeld!!". De dame snapte het niet helemaal, want ze sprak gebrekkig Engels, maar ging dit wel even met mijn dokter overleggen. Mijn vraag was dan ook meteen waarom de dokter in godsnaam had gezegd dat ik een dag van tevoren wel even dit onderzoek kon gaan doen, terwijl het analyseren weken duurt?! Daar kon de dame in kwestie niet op antwoorden.

Vervolgens werd ik dezelfde avond gebeld dat mijn behandeling de volgende dag niet zou kunnen doorgaan omdat ze enkele onduidelijkheden hadden met betrekking tot het laatste onderzoek. Dit zou pas enkele weken later duidelijk zijn.
Deze behandeling heb ik juist in de zomervakantie gepland, ik ben student en ik kan geen week a twee weken van school wegblijven. Daarnaast ziet mijn baas me op mn werk aankomen als ik nogmaals vrij neem voor een behandeling die ik al een keer gehad heb en welke niet doorging.

Ik zou willen zeggen dat ik ze het liefst nooit meer zie bij Care Vision, maar helaas als ik echt goed zicht wil hebben zal ik echt nog een keer voor de tweede behandeling moeten.