Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

In de bomen in de verte kan ik de kleuren van vogels in detail bekijken

Door Sofie Hoste op 23 september 2014
De reden waarom ik een ooglaserbehandeling heb laten doen is dat een bril niet leuk is als je gaat fietsen en zwemmen zonder bril is een vaag gebeuren.

Zowel het vooronderzoek, als de operatiedag en de nazorg verliep heel professioneel en heel correct waardoor ik het volste vertrouwen had in de deskundigheid van de oogarts. Deze oogarts is echt een specialist voor deze nieuwste techniek en dat straalt hij ook uit door zijn correcte manier van werken.

Alle afspraken waren duidelijk en nog eens meegegeven op papier voor alle zekerheid. De operatie zelf verliep heel vlot, na een dik uur was het hele proces klaar. De nazorg verliep prima en met een duidelijke uitleg over de evolutie en de mogelijke ongemakken.

Het is elke morgen weer zalig om op te staan en meteen alles in detail te kunnen zien. Het is fantastisch! Ik ben elke dag zo blij dat ik terug goed kan zien zonder bril! Het is een grote luxe en een grote meerwaarde in mijn leven en maakt alles veel gemakkelijker.

In het zwembad kan ik mijn zoontje in 6 banen verder "zien" zwemmen! In de bomen in de verte kan ik de kleuren van vogels in detail bekijken. Het is echt wonderlijk en ik zou iedereen in mijn situatie aanraden om hetzelfde te doen.

Ik was ook heel erg overtuigd door de grote professionaliteit en hygiëne waarmee dokter Van Cleynenbreugel tewerk gaat.

Ik wens hem dan ook nog veel succes in zijn bedrijf en blijf hem zeker aanraden als dé specialist ter zake!

Vriendelijke groet
Sofie