Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

In een enorm warm maar zeer professioneel bad terecht gekomen

Door M. Bouman op 15 november 2012

Ik ben bij International Vision Centers in een enorm warm maar zeer professioneel bad terecht gekomen. Op al mijn vragen kwam een gemotiveerd antwoord, er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. De prijs was goed.

Op de dag van de behandeling met nog twee dames gelaserd. Voor en na ons kwam nog een lichting patiƫnten. Ik was heel bang, het zijn wel je ogen. Ik werd voor, tijdens en na de behandeling gerustgesteld. Uitgebreid krijg je te horen wat je te wachten staat. Creepy is wel de behandelomgeving, beetje laatste fase van een James Bondfilm, met gedempt licht en de bijbehorende geluiden. Je hoort de laserbehandeling van de ander voor jou. Zuurstof inbrengen 5 minuten en verder 5 minuten voor het flapje maken, het laseren zelf en weer dichtflappen, dus 15 minuten totaal voor beide ogen. Geen gehaast, niet een nummer, maar gewoon persoonlijke, gemeende aandacht voor de patient, in elke fase van de behandeling.

Eerste 2 uur beetje wazig, daarna kun je al snel prima zien. Thuis vielen mijn oogleden dicht, maar "s-avonds kon ik gewoon TV kijken en de volgende dag zelf met de auto naar Amsterdam rijden in de spits. Perfect.

Dit is de kliniek die je moet hebben, zoek niet verder.