Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Inter-Vision absoluut top

Door Jan Jelle de Hoog op 1 november 2008
Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision ( Jan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:
Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts
Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien. Bedenkende, hoe jonger je bent des te beter je voor 100% te helpen bent.

De behandeling was goed te doen, al moet je reeel blijven en vonden de meeste mensen het de eerste 2 uur erna wel wat branderig/lichtgevoelig. Maar vergeet niet wie mooi wil zijn moet soms een beetje pijn verdragen. En binnen een kwartiertje hierna werd het veel beter.
Leuk hoe iedereen elkaar hielp met druppelen, gezellige sociale topgroep !!!!
"s-avonds vroeg naar bed en daarna de volgende dag snel op controle en jawel nog zo"n anderhalve dag om van die prachtige stad te genieten, druppeltjes en zonnebril overal mee naartoe! Sommige Turken verteld dat we de Roy Orbisonfanclub waren.....

Ook binnen onze groep, die best wel groot was ( 24 behandelingen op 1 dag) merk je dat de meeste negatieve reacties richting inter-vision veroorzaakt worden door het feit dat:

1-het voorlichtingsmateriaal niet 100 % gelezen.
2-niet goed geluisterd naar Johan.
3-hem niet tijdig op de hoogte gesteld van klachten.
4-bij onze grote groep had hij al assistentie van een zeer vriendelijke en behulpzame dame voor alle logistieke zaken en vanaf heden krijg je altijd 2 mensen van Inter-Vision, die je door het hele riedeltje van: nogmaals vooronderzoek in Istanboel, de vele behandelingsvormen (en tolken) en hotel, vlucht, tranfers etc. heenhelpen.

Kortom stel je volwassen op , bereid jezelf goed voor en er is niets aan de hand. Inter-Vision kan ik dan ook met een gerust hart aan bril/lezen dragers aanbevelen.