Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

International Vision Centers, bedankt

Door Thea van Mourik op 12 februari 2008

Ik heb mijn ogen na lang wikken en wegen laten laseren bij ece. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er erg blij mee ben.

Ik had aan een oog -4.75 en het andere oog [rechts] -1.75. Ik vond dat de mensen erg aardig waren,vooral richard en coby kievitsbosch. Eerst een onderzoek gehad in Nijmegen waaruit bleek dat ik gelaserd kon worden,daarna de laserbehandeling. Ik kreeg de intralase femtosecond behandeling. Ze maken het flapje d.m.v. de laser. Duurt echt niet lang.

Toen even terug naar de wachtruimte en daarna de laserbehandeling.Een vrijwel pijnloze behandeling.

Daarna had ik best wel napijn.Maar met 2 paracetamol is het best uit de houden. Na ongeveer twee en een half uur is de pijn weg en kon ik al ondertiteling op de tv lezen.

Toen naar bed en volgende ochtend al terug voor de eerste controle en kon ik onderweg al borden en kentekenplaten lezen. Super gewoon. Daar aangekomen bleek dat ik al bijna 100 procent zag. Het is nu 5 dagen geleden en ik zie hartstikke goed, beter dan met bril of lenzen.

Daarom International Vision Centers, bedankt!

Update 19-3-08
Verder gaat alles nu heel goed. Het is 6 weken geleden en ik zie gewoon scherper dan met lenzen in. Ongelooflijk toch, dus nogmaals iedereen van IVC, bedankt!