Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Je bent hier geen nummertje

Door Fenna Tax op 3 juli 2014

Ik heb mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers
..de beste uitgave van mijn leven tot nu toe! Ik had -6 en cylinder en begon steeds meer last te krijgen van droge ogen.

De opticien liet me weten dat ik al lichte beschadiging aan het oplopen was door het dragen van mijn (zachte) lenzen en noemde allerlei alternatieve (nachtlenzen, extra zuurstofdoorlatende lenzen et) Ik ben me toen gaan verdiepen in het laten laseren van mijn ogen want het zou me uiteindelijk veel geld schelen en belangrijker nog ik wilde het beste voor mijn ogen!

Het vooronderzoek was gratis, dit om te kijken of ik een geschikte kandidaat was. Daarna heb ik perfecte zorg gehad, voor tijdens en na de behandeling. Bij International vision centers ben je geen nummertje en krijg je alle persoonlijke aandacht die je wenst.

Ik had gelijk na de behandeling goed zicht, na 1 week zelfs al 120%!! Ik heb geen last meer van droge ogen en mijn leven is echt een stuk makkelijker geworden. De eerste weken lag ik "s avonds in bed met het gevoel dat ik iets was vergeten...mijn lenzen uitdoen maar dat hoeft nu niet meer! Ik ben erg
blij dat ik voor laseren gekozen heb en ik zou het echt iedereen aanraden!