Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Je moet er even doorheen

Door op 20 januari 2010

Op 6 januari jl. was het dan zover! Een Femtolasik-behandeling bij Vision Clinics in Utrecht door dr. Luger (vriendelijke arts, wel zo  prettig bij zo"n spannende ingreep :-)).

Tot nu toe heel erg tevreden (2 weken geleden operatie ondergaan). Het laseren zelf vond ik erg meevallen, alleen het maken van het flapje vond ik wat eng en een naar gevoel. Het helpt wel je vooraf daarop in te stellen en je te blijven concentreren op de ademhaling via je buik en het proberen ontspannen van je spieren en met name je kaken :-P. Je moet er even doorheen, maar het duurt maar enkele seconden. Verder word je er met de aanwijzingen prima doorheen geloodst. 

Napijn (gevoel of je gekartelde lenzen in had en licht onverdraagbaar) was bij mij 4 uur, maar daarna werd dat al beduidend minder en kon ik al scherp zien. Ik begreep van een andere patient dat hij veel minder last van napijn had gehad, dus dat zal per persoon verschillen.

De dag erna had ik al een zicht van 150% (ik had -4 en -4.50). Een geweldig resultaat. En tot nu toe verloopt alles voorspoedig.

Vision Clinics heb ik ervaren als een kundige, gestroomlijnde en heel prettige kliniek! In totaal is het 6 
uurtjes even doorbijten, maar met het doel voor ogen, zou ik het iedereen aanraden!!! Het is geweldig!