Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Je moet er niet teveel over nadenken

Door Peter Klaassen op 27 december 2012

Een maand geleden heb ik mijn ogen laten laseren bij International Visioncenters in Amsterdam. (de intake en na controles in Nijmegen). Voor het beste resultaat werd mij in een persoonlijk gesprek geadviseerd om voor de intralase lasik met pta te kiezen.

De behandeling viel mij alles mee, ja je moet er niet teveel over nadenken en gewoon goed luisteren naar de doktoren en assistenten (die zijn overigens erg vriendelijk).

Na de behandeling had ik 2,5 uur erg last van mijn ogen (veel tranen en kon ze niet openhouden) daarna was het ineens over! en zie je alles perfect. Heel apart dat het ineens over ging! Ik ben nu zeer tevreden met het resultaat en heb er zeer zeker geen spijt van