Joehoe nooit meer een bril, alleen een leuke zonnebril!

Door Patries Spoolder op 3 februari 2013

Joehoe nooit meer een bril, alleen een leuke zonnebril!

Medio 2011 heb ik de knoop doorgehakt en besloten dat ik mijn ogen wilde laseren. Het viel niet mee om een kliniek te vinden er is nl geen keurmerk.

Op grond van ervaringen van een forum ben ik bij International vision centers terecht gekomen. Na onderzoek bleek dat ik een ingreep kon ondergaan maar dat ik ook een gat in mijn netvlies had. Even schrikken maar ik kreeg 2 argon laseroperaties bij international vision centers. Maar omdat het gat boven in mijn oog zat lukte dit niet en moest ik naar een academisch ziekenhuis. Bij het radboud ben ik in november 2011 succesvol geopereerd.

Omdat mijn oog moest herstellen ben ik uiteindelijk pas in december 2012 gelaserd. 13 december zou de operatie plaatsvinden maar de arts viel en brak zijn arm.... Gelukkig was er andere arts die mij op 14 december heeft gelaserd.

Op de dag van de ingreep gaf hij aan dat hij geen Lasek maar een femto Lasik ingreep ging doen. Dat was best even slikken een uur voor de ingreep. Echter achteraf ben ik erg blij met zijn besluit.

Ik heb maar 4 uur pijn gehad en kon daarna alles zien! Vandaag de 2e controle gehad en ik 120% gezichtsvermogen!!!

Alles ziet er goed uit. Het meest tevreden ben ik over Marijke de superverpleegkundige die je de ingreep doorloodst; wat een schat!