Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Langzaam herstel en slecht zicht na 13 dagen

Door Kees van Middendorp op 13 juni 2005

Ik heb op 30 mei 2005 een lasek behandeling gehad.

Na de keuze, Vision Clinics ( vanwege de geroemde kwaliteit) eerst een onderzoek. Hieruit kwam, dat ik in aanmerking kwam voor een Lasek behandeling. Op 30 mei behandeld in Delft. Ook dit stelde niet veel voor. De reis was langer dan de behandeling.

De eerste 3 dagen na een Lasek zijn minder prettig. Maar zoals vooraf aangekondigd, na 3 dagen is wat betreft de pijn het meeste leed geleden. Echter het beeld was op dat moment nog erg wazig. Geen probleem dat is een kwestie van geduld, denk je dan. Afgelopen vrijdag (10 juni) opnieuw controle gehad. Echter mijn zicht zit nu pas op 30%. Ik ben hier erg van geschrokken. Mijn ogen zijn goed nagekeken en op dit moment is er niets ernstigs geconstateerd. Men houdt het op een traag herstel.

Voorlopig moet ik afwachten en 24 juni terugkomen voor een nieuwe oogmeting. Wat mij opvalt. Mijn zicht is inderdaad erg variabel. Soms zie ik iets beter maar het grootste gedeelte van de dag is mijn zicht heel matig. Ook is mijn zicht als ik wakker wordt ongeveer 5 min. een stuk beter.

Ben nu natuurlijk niet echt blij maar ga voorlopig maar uit van het advies van de kliniek.

Zal na de 24e juni 2005 opnieuw van me laten horen.