Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Lasek bij VisionClinics aanrader

Door Rene Bosma op 28 september 2006
Hallo,
In juli heb ik de stoute schoenen aan getrokken en een afspraak gemaakt bij visionclincs voor een vooronderzoek. Ik had natuurlijk eerst al een informatie brochure door gelezen en op internet al heel wat gelezen. En gelukkig mijn ogen waren geschikt voor lasek/prk.
Ik heb bewust gekozen voor visionclinics omdat ze volgens de consumentenbond en het ministerie voor volksgezondheid goed aangeschreven staan.
Op 30 augustus was het dan zo ver, om half 1 was ik aan de beurt, omdat ik 1 1/2 uur in de auto moest zitten hebben ze bewust deze tijd gedaan zodat ik niet in de file zou komen te staan. Het laseren zelf gaat heel snel heb ik niks van gevoeld binnen een uur stond ik weer buiten.
De dagen erna ging heel goed , ik heb eigenlijk helemaal geen pijn gehad, de lensen die je in hebt gaan na een paar dagen iets irriteren maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. Ik had ook nog de pech dat ik zwaar verkouden was en daar heb ik meer last van gehad dan het hele laseren. Na een week was mijn zicht al 115 % dus dat wordt alleen nog maar beter.
Ik kan het iedereen aan raden, maar laat je goed informeren en ga naar een kliniek die goed aangeschreven staat, dan maar iets meer betalen maar het zijn wel je ogen.
 
Groetjes een tevreden klant.